sábado, 19 de mayo de 2007

Utilitats per a l'aula d'infantil

No vull repetir més perquè és adequat treballar amb la pissarra a l'aula, però per a que pugau conèixer un poc més us envie a una pàgina on podem veure com realitzen el seu treball els més xicotets. En aquesta podem veure com conten contes, com fan exercicis d'escriure o pintar amb el llapis de la pissarra interactiva, també fan activitats en les que surten fotografies d'ells a la pissarra, fet que els motiva, ja que els agrada molt veure's en ella i que la resta de companys també els vegen. En la pàgina de Pere Marqués podem veure un poc com treballen, espere que us agrade. També podeu vore el video que us presente on el mestre conta un conte als alumnes i com després realitzen unes activitats amb l'ajuda guiada del professor.


3 comentarios:

Anónimo dijo...

queria saber y eso tiene algun inconveniente? gracias!

Anónimo dijo...

volia felicitar a l'autora d'aquesta exposisó m'agradat un muntó

URSU dijo...

Hola, doncs són alguns els inconvenients que trobem i són aquestos els que fan que encara siguen pocs col·legis els que la utilitzen. Alguns d'ells són:
- una bona il·luminació a la classe.
- sobretot, l'alt valor econòmic que té.
- formació per part del docent
- les mesures de seguretat (cables, llum...)

En definitiva, els dos problemes més importants són els costos que aquesta té i el treball addicional que ha de fer el professor per a saber treballar amb ella a l'aula. Quant als alumnes, no presenta cap problema, és molt positiva amb aquestos. Gràcies.