sábado, 12 de mayo de 2007

Aportacions en el procés d'ensenyament-aprenentatge

La pissarra digital és un recurs molt adequat per a qualsevol edat i matèria (encara que tampoc n'hi ha que abusar d'ella si no és necessària la seua utilització). Entre les aportacions que té la pissarra en l'aprenentatge dels alumnes, destacarem algunes, com:
  • Augmenta l'atenció i la participació de l'alumnat, alhora què els motiva.

  • Augmenta la comprensió.

  • N'hi ha més interacció alumne-professor.

  • Resulta motivador també per als professors.

  • Serveix de gran ajuda a l'educació especial.

  • El professor pot preparar classes molt més atractives i documentades.


2 comentarios:

Isa dijo...

Hola Úrsula! Resulta molt interessant el tema del teu weblog. En aquesta entrada diues que la pissarra digital serveix per a l'educació especial. Em podries posar un exemple? Moltes gràcies.

URSU dijo...

Hola Isa!!! L'aprenentatge amb Tic's és molt més motivador per als xiquets d'educació especial i és evident que desperta l'interès d'aquestos per a aprendre. Amb la pissarra digital fonamentalment es dóna una interacció alumne-professor amb el treball que s'està realitzant. A més, amb aquest recurs els xiquets aprenen d'una forma més participativa i és més difícil que perguen l'atenció, ja que a les classes ja no sols parla el professor. Amb aquestos alumnes, especialment, es treballa més amb la pissarra portàtil, que va passant d'un company a l'altre contínuament, així, tot el temps estan atents.En definitiva, la pissarra digital potencia les explicacions del professor. Ací et mostre un video en el que es veo com els alumnes no deixen de prestar atenció al mestre i treballen d'una manera interactiva.

http--www.pangea.org-dim-aulatic-lorenzopiedrafita.wmv